Raamdecoratie

Samen met u gaat Catherine graag op zoek naar de ideale raamdecoratie voor uw woning of kantoor. Ze luistert en brengt uw wensen zo goed mogelijk in kaart. Ze is op de hoogte van de nieuwste woontrends en beschikt over de nodige technische kennis om de mogelijkheden, maar ook de eventuele beperkingen van uw ramen goed te kunnen inschatten.

In onze inspiratieruimte tonen we u graag alle mogelijke systemen voor uw raamdecoratie: gordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen, houten en aluminium jaloezieën, verticale jaloezieën, shutters, … 

Indien gewenst komen we ook bij u langs met verschillende staalboeken en stoffen voor kleuradvies op maat. 

Atelier 29 staat garant voor een perfecte opmeting en plaatsing!

Gordijnen

Gordijnen creëren niet alleen sfeer en gezelligheid, ze zijn ook bijzonder functioneel: zonwerend, verduisterend , akoestisch, … U kunt kiezen tussen transparante, semi-transparante en gesloten stoffen, al dan niet gevoerd. Wij zorgen voor een perfecte ambachtelijke confectie met de door u gekozen afwerking: enkele of dubbele plooi of de zeer trendy wave-afwerking.

Atelier 29 werkt graag met stoffen van volgende merken:
Romo, Villa Nova, Chivasso, Carlucci, Decortex Firenze, Arredamento Lombardo, Libeco, Aristide, Gea, Ursidi, Indetex, Vano, Squid

Raamdecoratiesystemen

Naast gordijnen kan u bij Atelier 29 ook terecht voor decoratieve systemen als rolgordijnen, houten en aluminium jaloezieën, vouwgordijnen, stores, verticale jaloezieën en shutters. 

Elk hebben ze hun troeven.

Atelier 29 is verdeler van de merken Copahome, Sunway en Vedelux

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën creëren een warme en natuurlijke look.  Er is keuze uit verschillende duurzame houtsoorten (basswood, abachi, bamboe) en dat steeds met afwerking naar keuze: gelakt, beits,…                                                Het “spelen” met de stand van de lamellen zorgt op elk moment van de dag voor een aangename lichtinval en de gewenste privacy.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen of “stores” geven uw interieur een strakke maar gezellige look. Is het nu voor uw woon- of slaapkamer, ons ruim aanbod zorgt telkens opnieuw voor een optimaal resultaat: transparant, semi-transparant, dim-out of volledig verduisterend. Voor de bediening heeft u dan weer de keuze tussen kettingbediening of bediening met motor.

Rolgordijnen

Rolgordijnen geven een moderne uitstraling aan uw interieur. Onze staalboeken met de verschillende stoffen (transparant, semi-transparant, verduisterend) tonen u een uitgebreide waaier aan mogelijkheden.  Vooral de screendoeken die door hun transparantie het contact met de buitenomgeving behouden en die tegelijk ook warmte- en zonwerend zijn, zijn heel populair.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën ogen strak en modern en bieden mogelijkheden in heel diverse situaties. Zo kunnen ze bij speciale raamvormen moeiteloos een oplossing bieden voor zonwering, privacy of verduistering.

Shutters

Shutters worden steeds ambachtelijk en op maat gemaakt en hebben hierdoor een bijzonder stijlvolle uitstraling. Ze zijn er in verschillende uitvoeringsmogelijkheden zowel strak als klassiek en dit in diverse kleuren of houtsoorten.

Aluminium jaloezieën

Horizontale aluminium jaloezieën zijn echte kameleons en komen thuis in elke woonstijl. Pas ze helemaal aan op uw maat met een ruime keuze aan verschillende kleuren, lamelbreedtes en afwerkingen zoals mat, glanzend of metallic. 

Tip: U kan bij Atelier 29 ook terecht voor het (her-)stofferen van uw zetel of maatkussens.
Atelier 29 is verdeler van de Belgian Linen Home Collection van Libeco

Bekijk ook onze andere specialisaties: schilderwerken en vloerbekleding.

blank
Oktober korting!

-10%

Korting op alle tapijten in de webshop
tijdens de maand oktober!
Gebruik kortingscode OKT-10 bij het afrekenen.

blank

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info