Schilderwerken

Steven werkt sinds jaren in de verfsector en beschikt dus over pakken ervaring en productkennis. Hij en zijn team kiezen steevast voor de kwaliteitsverven.

Naast traditionele schilderwerken met of zonder vlies kan u bij Atelier 29 terecht voor verschillende decoratieve technieken zoals kalktechnieken, streeptechniek beter bekend als “strié”, patineren …  

Ook voor het professioneel plaatsen van behangpapier bent u bij Atelier 29 aan het juiste adres.

Professioneel schilderwerk? Zo pakken wij het aan:

 • Professionele voorbereiding
  Voor we aan de slag gaan met borstel en verf, zorgen we voor een grondige voorbereiding van het oppervlak (plamuren, schuren, …). Het is voor ons een essentiële voorwaarde om een perfect en langdurig resultaat te kunnen leveren dat beantwoordt aan uw verwachtingen.
 • Orde en netheid
  De werf proper achterlaten is voor ons heel belangrijk.                                                           Zo herleiden we de hinder tijdens de werken voor u tot een minimum.
 • Hoogwaardige producten
  We werken alleen met kwalitatief hoogstaande producten.                                            Indien nodig, gaan we ook bij onze leveranciers te rade voor technisch advies.
 • Afspraak = afspraak!
  We maken er een punt van onze gemaakte afspraken na te komen.
Techniek in de kijker

Aqua Sensa

Aqua Sensa ziet er natuurlijk en authentiek uit en zorgt voor een gevoel van materie. De vele kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat deze techniek zowel past in landelijke als in moderne interieurs. Bij renovaties kan u er vloeren en muren een levendige structuur mee geven.
Het systeem is samengesteld uit cement, bindmiddel en kleurpigment en wordt in verschillende lagen aangebracht. Het is een naadloze en slijtvaste oplossing. Bovendien kan de techniek zonder problemen worden aangebracht in badkamers: de afwerking met een extra vernislaag zorgt ervoor dat Aqua Sensa watervast en uitstekend onderhoudbaar is.

Atelier 29 werkt voor deze techniek met de producten van Boss Paints.

Tip: in onze inspiratieruimte hebben we verschillende grote kleurstalen voor u liggen.

Bekijk ook onze andere specialisaties: tapijten, raamdecoratie en vloerbekleding.

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info